hoogwaardige ingrediënten

Missie, visie en kernwaarden

Onze kernwaarden

 • Passie voor smaak

  Smaak heeft onze passie. Ons hart gaat uit naar het vinden en toepassen van nieuwe ingrediënten, nieuwe smaakcombinaties en het creëren van nieuwe smaakbelevingen. Inzet en inspiratie zijn daarbij voor ons onmisbare ingrediënten.

 • Deskundig

  Onze kennis is echt, betrouwbaar, op eigen kracht verworven en stelt ons in staat effectief en actief bij te dragen aan productontwikkeling. Onafhankelijk getoetst, voldoen we aan de allerlaatste wet- en regelgeving.

 • Klantgericht

  We luisteren goed, hebben korte feedback lijnen, een scherp analytisch vermogen en handelen snel en effectief. Onze drive en enorme hoeveelheid energie maken ons tot een speler van Europees formaat. Onze smaakoplossingen zijn in het belang van de klant, altijd van toegevoegde waarde en rendabel in productieprocessen. Snelheid gaat daarbij nooit ten koste van zorgvuldigheid.

 • Eerlijk en puur

  We zijn eerlijk, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Onze klanten kunnen volledig vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van onze ingrediënten.
  We communiceren to-the-point over (on)mogelijkheden, creëren duidelijke oplossingen zonder onnodige franje.

 • Creatief

  We schuwen geen experimenten omdat uitvinden en ontdekken in ons DNA zit. We zijn een team met talentvolle en creatieve mensen die graag hun kennis intensief delen met onze klanten waardoor smaakconcepten ontstaan die leiden tot echte innovatie. Dat geeft ons en onze klanten nieuwe energie. Onze onafhankelijkheid en zelfstandigheid maken ons flexibel in ons denken en handelen. We zitten niet vast in denkpatronen of volgen wat anderen doen. We kijken verder, zien trends van nu en van morgen en benaderen deze met een open geest. Waar een ander stopt, beginnen wij.