smaakideeën en creatieve smaakoplossingen

Over TasteStrik©

TasteStrik© in Eemnes is een uniek familiebedrijf op de Europese markt van voedingsingrediënten en is op deze markt toonaangevend ontwikkelaar, producent en distributeur van kwalitatieve, hoogstaande aroma’s en ingrediënten voor de bakkerij-, culinaire, zuivel-, chocolade-, zoetwaren- en ontbijtgranenindustrie.

TasteStrik© onderscheidt zich door het leveren van maatwerk voor haar klanten met behulp van originele smaakideeën en creatieve smaakoplossingen. Het luisteren naar uw wensen is daarbij van groot belang. Strik bv | TasteStrik© denkt daarbij alleen maar in mogelijkheden en ziet elk smaakverzoek dan ook als een uitdaging.

TasteStrik© is actief voor meer dan 350 relaties in Europa. In 2022 is ruim 4,5 miljoen kilo smaakgevende ingrediënten verkocht. Strik bv | TasteStrik© heeft een uniek Tastelab© waarin gepassioneerde engineers dagelijks samen met klanten ideeën ontwikkelen, uitwerken en testen. Het hoofdkantoor en de productielocatie bevinden zich in Eemnes.

Onderdeel van Barentz, de wereldwijde distributeur van life science ingrediënten

Sinds 2019 maakt TasteStrik deel uit van de Barentz-groep. In lijn met Barentz’s credo “Always a better solution” zijn we toegewijd om altijd een betere oplossing te vinden, ontwikkelen en creëren.

En indien u een nieuwe markt wil aanboren of in een ander land wil gaan opereren, dan werken we samen met de experts van Barentz om waardevolle inzichten te kunnen geven.

Vestiging TasteStrik Eemnes