Spirits with Spirit

Voor u deze week in beeld! “Spirits with Spirit”. FoodPartner W. Fock & Sohn KG Spirits. Fock levert in de gehele voedingsindustrie Aroma Extracten, Koffie-, Fruit- en Kruidenextracten. In het bijzonder onze Koffie Extracten kunnen wij uit verschillende oorsprongen aanbieden. Naar wens geroosterd.
Daarnaast leveren wij allerlei alcohol destillaten in verschillende smaakrichtingen. Van Amaretto tot Sinaasappel en van Banaan tot Rozenbottel. Alles in industriële hoeveelheden. Op hoog aromatische dosering afgewerkt. Ook geografische beschermlanden kunnen naar onze recepturen geproduceerd worden. Industriële advocaat op basis van vrije uitloop eieren. Met een viscositeit in vele verschillende kwaliteiten en smaken. Rum, Whisky, Brandewijn, Cognac, Wijndestillaten, Marc’s, Grappa, Fruitdestillaten (Kirschwasser, Peer-, Appel-, Pruim-, Bessen- Calvados). Vele industriële mogelijkheden!

Read the full Tastejournal