Ontdek onze Tasty Crunch Explosion!

Ontdek onze nieuwe wafel crunch!
Voor customized smaak variaties.
Graag willen wij u kennis laten maken met onze meest recente ontwikkeling, gezamenlijk met onze FoodPartner Waffelfabrik Meyer zu Venne GmbH & Co. KG: Wafer Crunch 2-4 mm (Strik art. nr. 258.00014) is zeer geschikt als topping of als knapperige decoratie, in chocolade of desserts zoals ijs, praline of yoghurt. Onze Wafer Crunch geeft elk product een frisse en knapperige smaakbeleving. De combinatie van chocolade en onze krokante wafel-granulaat biedt een buitengewoon chocolade genot. Als ijs-toppings of knapperige decoratie, gesmolten met chocolade of gemengd in desserts. Er zijn eindeloze mogelijkheden! Onze wafel-granulaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en smaken.

Read the full Tastejournal